WONDER WAFFEL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 14 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wonder Waffel. Meer weten? Ontdek meer

17 jul 2022 om 6:37 Heel lekker!
2 jul 2022 om 15:49 Ben goed ziek geweest. Overgeven en diaree. Voedselvergiftiging
26 mei 2022 om 21:17 Snelle levering. Lekkere wafels (cherry bomb en oreo) en lekkere shakes (yoghurt). We hadden dus 2 wafels en een potje met 1 bolletje ijs, niet duidelijk voor wie deze bedoeld was. Minpunt je kan ingrediënten niet zien. Eigen keuze zou ook leuk zijn
25 mei 2022 om 9:50 Lekker .en zeker met het fruit erbij.
13 mrt 2022 om 8:42 Snelle , verzorgde levering. Heerlijke waffels
26 jan 2022 om 7:32 Zeer goed eten en zeer goede service ga zo door
22 jan 2022 om 15:15 Super vriendelijk bij levering en alles top
18 jan 2022 om 22:30 Super lekker . Kleine tip . Zorg voor wat beschrijvingen bij de keuzes zodat de klanten precies weten wat ze bestellen .
18 jan 2022 om 22:26 Heel lekker en heel vriendelijk
16 jan 2022 om 17:48 Heel lekker en snel geleverd! Tip: vermeld even wat het juist inhoud, ook bij de kids wafel. En schrijf op de shakes welke het is want we weten nu nog niet welke wat was. Verder top!
8 jan 2022 om 23:13 Het was heel lekker en verzorgd! De bestelling werd ook sneller geleverd dan eerst aangegeven. Hier bestellen we zeker nog!
27 dec 2021 om 12:42 Jammer dat je niet de wafels zelf kunt samenstellen zoals als kenter plaatsen zou gaan eten. Maar het was lekker! En de levering was zeer snel.